Menu

ROUTES EN PROGRAMMA

Fietsen ohne Grenzen 2020  21 mei t/m 23 mei.

Thema: “grenzeloos muziek“

Routes 2020

Dag 1:

We  starten vandaag in Coevorden. Gaan dan over de Katshaar richting Schoonebeek, langs vele oude met riet gedekte boerderijen naar Erica. De 60km maakt een omweg door het Bargerveen. Vanaf Erica fietsen we samen langs de Rietplas richting Emmen om dan via het authentieke plaatsje Dalen weer terug te gaan naar Coevorden.

 

Dag 2: 

Vandaag maken we een grensoverschrijdende route. We beginnen in Emlichheim om dan eerst een eindje langs het kanaal  naar Laar fietsen. Hier bij de molen is een stempelplaats. Vanaf Laar gaan we over de grens door Radewijk naar het uiterste puntje van Nederland waar ook gestempeld kan worden bij de boer. Dan fietsen we weer over de grens “Peckelbrugge” door Wielen, Echteler richting Emlichheim waar we bij” Haus Ringerbrügge “ worden verwelkomt met gezellige muziek en een hapje en een drankje.

 

Dag 3: 

We starten vandaag waar we gisteren zijn geeindigt, “Haus Ringerbrüggen in Emlichheim. We fietsen via  Oeveringen  naar Wilsum. Daar is bij de watermolen een stempelplaats ingericht. Vanaf hier gaat het over Gölenkamp, Esche naar Hoogstede. “Hof Weuste” De “Heimatsänger” wachten al op de fietsers met hun repertoire. Dan fietsen we langs de Vecht weer naar Emlichheim.

 

Er kan iedere dag gestart worden vanaf 9.00 uur en voor 12.00 uur . Inschrijven vanaf 8.30 uur

SCHRIJF U NU IN!

Wilt u zich direct inschrijven voor één van de fietstochten? Neem contact met ons op via info@fietsenohnegrenzen.nl of maak gebruik van het inschrijfformulier.

Ga naar het inschrijfformulier