Menu

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

De Stichting Fietsen ohne Grenzen organiseert jaarlijks het 3-daags fietsevenement “Fietsen ohne Grenzen”. Op Hemelvaartsdag, de vrijdag- en zaterdag erna worden er routes uitgezet in het grensgebied van Coevorden en Emlichheim. Het aantal deelnemers ligt iedere dag tussen de 500 en 1000. De organisatie is in handen van een Nederlands-Duits bestuur, daarbij geholpen door enkele werkgroepen.

Het bestuur van Fietsen ohne Grenzen zoekt een aantal nieuwe Nederlandse vrijwilligers voor de verschillende werkgroepen. Het gaat om mensen die geïnteresseerd zijn in PR-activiteiten, mensen die het leuk vinden om fietsroutes voor te bereiden en uit te zetten, en mensen die willen helpen met de organisatie op de startplaatsen. Voor iedereen dus wel iets, wat aansluit bij wat je kunt en wilt!
Beloning: leuke contacten, veel plezier en veel voldoening!

Jong of oud, man of vrouw, dat maakt niet uit! Als je / u maar enthousiast bent en graag wilt mee helpen. Aanmelden kan bij Hans Heijn (tel. 06-11066992 of 0591-381005 of hansheijn@ziggo.nl), bestuurslid van de Stichting Fietsen ohne Grenzen.

SCHRIJF U NU IN!

Wilt u zich direct inschrijven voor één van de fietstochten?  Neem  dan contact met ons op via info@fietsenohnegrenzen.nl of maak gebruik van het inschrijfformulier.

Ga naar het inschrijfformulier